Hirdetés

Gianni Moscon az egyik legtehetségesebb bringás a Sky sorában, de forrófejűsége egyre több problémát okoz a csapatnak.

Hirdetés

Az olasz kerékpárost ezúttal a Francia Körverseny 15. szakaszán veszítette el a fejét. Az esetről videofelvétel is készült, ahol az látszik, hogy Moscon összekönyököl Elie Gesbert-rel (FortuneoSamsic), aztán Moscon már lendíti is a meleg lángost a jobb kezével.

Moscon miatt nem először kell magyarázkodnia a Team Sky-nak. 2017-ben a Romandiai körverseny harmadik szakaszán illette rasszista szavakkal Kevin Rezát, amiért csapata hat hétre eltiltotta a versenyzéstől. Az olaszt még a VB-ről is hazaküldték, amiért kocsiba kapaszkodáson kapták. Később 2017. Sebastien Reichenbach vádolta meg azzal, hogy szándékosan fellökte őt a versenyen. Reichenbach vállát törte a balesetben és hónapokra betegágyra került, de Moscon ebből az esetből tisztázták végül.

Címlapfotó: ASO/Pauline Ballet

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet