A sokak által várt Giro d’Italia országúti kerékpáros-körverseny magyarországi rajtja 2022. május 6-án lesz. Január 26-án pedig, 100 nappal a várva várt rajt előtt Rózsaszín fények éjszakája lesz Budapesten.

Hirdetés

Az esemény sztárjai Valter Attila és Dina Márton lesznek, akikkel akár élőben is találkozhattok, ha ellátogattok a Hősök terére Budapesten. A programban helyet kap közös spinning tekerés, kerékpáros flashmob és némi zene is.

17 órától lehet regisztrálni a közös spinningre, 18 órától pedig kezdetét veszi egy őrült, közös spinning óra konga kísérettel. 18.30-kor pedig lehetősége lesz minden kerékpárral érkezőnek becsatlakozni egy gigantikus bringás flashmob eseménybe, ahol mindenki a magasba emeli a bringáját.

Hasznos tudnivalók az eseményhez:
– a rendezvényen való részvétel ingyenes
– 100 spinning kerékpár lesz kihelyezve a helyszínre
– maszkkal készüljetek a rendezvényre!
– öltözősátrak és ruhatár rendelkezésre áll majd
– a januári kültéri körülményekre való tekintettel forró itallal készülnek a szervezők
– harapnivalóról is gondoskodnak majd a résztvevőknek.

Hirdetés
ForrásBringázás.hu
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet