Szeszélyes április egy kis verssel

Fotó: Rácz Ferencz / Strava

A múlt héten az időjárás a váratlan hózáporoktól kezdve a szikrázó napsütésig sokféle arcát mutatta nekünk. Flowcycle Strava csoportjunk tagjai pedig szintén változatos tekerésekkel igazodtak a szeszélyes tavaszhoz.    

Hirdetés

Szél, hideg és hózivatar

Mint ahogyan sokunkat, Carlost is meglepte a múltheti hidegbetörés. Őt azért nem tartotta vissza egy kis havazás, Budapestről tett egy 61 kilométeres kört az agglomerációban. Azért az a képeken jól látszik, hogy mennyire nem egyszerű ilyen körülmények között az úton helyt állni.

Szigligetre és vissza

Orsi azon szerencsések közé tartozott, aki napsütésben tekerhetett egy Szigligeti kört. Valószínűleg ő is élvezte a jó időt, hiszen a táv 100 kilométer fölé kúszott és azért néhány PR is befigyelt. Jól tette, hiszen ebben a szeszélyes áprilisi időben ki kell használni a nyugodt napokat – ki tudja, mit hoz a holnap! ?

Fotó: Orsi Baranyai / Strava

A nap, amikor Valter Atti 2x is szembejött 🙂

A Budapestről induló pilisi kerékpáros szív útvonal sok bringás kedvence. Itt még olyan extra bringás élmény részesei is lehetünk, hogy összefutunk Valter Attilával! ? Ebben a megtiszteltetésben volt része Mártonnak is a klasszikus pilisi edzés alkalmával. Valljuk be, azért ez elég motiváló tud lenni!

Fotó: Lövei Márton / Strava

Vértesi szarvasles

Adrienn és Viktor irigylésre méltó közös tekergésre mentek a Vértesbe. 67 kilométer, 700 méter feletti szint, szikrázó napsütés és a tavaszi pompában tündöklő erdő. Kívánhat ettől többet egy bringás egy áprilisi napon?

A Kín hegyen a költészet napján

Ferenc az eheti híradónk költője, ugyanis ő a költészet napjának tiszteletére még egy verset is írt az edzés mellé! ? A mászás után elé táruló látvány érthető módon megihlette, így versét most mi is bemutatjuk!

“Tegnap hívtál erdő, üzentél utánam:
Odakint több a fény, igazabb világ van.
Odakint kurjanthat fékezetlen kedvem,
Nem nyűgözhet semmi, ha vendéged lettem.

Kísértetet rejtő falak, zugok, zárak,
Bocsássatok már el, fáradt vagyok, fáradt.
Aki üzent értem, nem várhat sokáig,
Nem várhat a holnap halott hajnaláig. ”

Címlapfotó: Rácz Ferenc / Strava


Várjuk továbbra is az érdekességeket és különlegességeket ugyanúgy, mint a rutin edzéseket! Mutassátok meg nekünk a Flowcycle Strava csoportjában, hogy miért is szeretünk annyira tekerni!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet