Szoborgyűjtés, időfutam, lasszó

fotó: Lászlók Zsolt / Strava

A múlt héten is akadtak érdekes körök a Flowcycle Strava clubban! Valaki az összes Kolodko szobrocskát végigjárta, mások a teljesítményt és az élményeket kergették.

Hirdetés

Szoborlesen

Attila a tekerés mellett a kulturális élményekre is hangsúlyt fektetett. Igyekezett minden útvonalába betenni egy újabb szobrocskát, így szépen fogynak a listájáról a megtekintendő alkotások. Ezúttal Budapestről tekert Pilisborosjenőig 53 kilométert, így ejtette útba ezt a szobrocskát. ?

KOM gyűjtő agglomerációs kör

Gábor is a fővárosból indult, de az ő egy kis János-hegy mászás után Perbál felé vette az irányt, majd Biatorbárgyról a BUBA szakaszon visszatekert Budapestre. A 113 kilométeres kör eredményes volt, számos PR mellett egy KOM is összejött Gábornak! ?

fotó: Gábor Csatlós / Strava

Időfutam és DH

Dániel szereti a kihívásokat, hiszen egy montival futott neki a Ponty utcának a Giro időfutamának tiszteletére. Amikor Mathieu van der Poel-val együtt ültök a második helyen, az azért nem rossz! ? Szerzett azért még egy KOM-ot is a fővárosban, ha már ott járt, majd visszatért a budaörsi sziklákhoz egy kis DH-ra. Dániel a példa, hogy ha nincsenek kifogások, jönnek az eredmények! ?

Szlovák lasszó

Zsolt Salgótarjánból indulva északi szomszédaink felé a térképre rajzolt egy lasszót. A 169 kilométeres távon 1649 méteres szintemelkedés is akadt rengeteg látnivaló kíséretében. Természetesen a frissítések között egy jóféle sörital is szerepelt, így a jutalom sem maradt el a megtett kilométerekért.

Borítófotó: Lászlók Zsolt

Gyűjtsétek továbbra is az élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet