Létezik olyan bringás telefontartó, ami nem igényel felszerelést és tényleg stabilan tartja az eszközünket?

„Az e-kerékpár életre kell, amint a MAT okostelefon tartóra helyezik a mobilt.” – emelik ki a Bike Europe cikkében.

Hirdetés

A MAT mágneses erejének köszönhetően az okostelefon képes a helyén maradni, anélkül, hogy lebillenne onnét. A mobil egy applikáció segítségével rögtön kapcsolódhat az elektromos rendszerre, így figyelemmel kísérhetjük a pillanatnyi sebességünket és az energiafelhasználást is. Emellett a program tud navigálni is, sőt egy riasztóval ellátott kezdetleges (hátsó kereket befogó) lopásgátló rendszer sem maradt ki a funkciók közül. Ezen felül e-csengő és távvezérlő is található az alkalmazásban, de külön vezérlőt is elhelyeztek a kormányon, ha menet közben nem a mobilon akarunk hadonászni. Előzetes tartalombeállításon keresztül vészhelyzet esetén még segélykérést is leadhatunk a segítségével.

A Syncra máskülönben egy olyan összecsukható, könnyedén kezelhető aluvázas elektromos kerékpár, ami automatikus záró rendszerrel, USB csatlakozóval, valamint LED lámpákkal is rendelkezik. A elektromotor teljesítménye 250W.

Hogy mennyire erős a MAT azt videón is bemutatták. A bringát egy rázóeszközre rakták, ahol tényleg nem akart leesni a telefon a különleges tartóról. Persze, tudjuk, hogy minden gyártó tud olyan tesztpadot csinálni, amin a saját modelljei állják a strapát, de a látottak egészen meggyőzőnek tűnnek.

Ha a részletekre is kíváncsi vagy, íme egy bemutató videó:

Hirdetés
VIABike EU

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet