Róka, macska, farkas

fotó: Lászlók Zsolt / Strava

A hideg mellett az állatok is fontos szerepet kaptak a múltheti tekerések között a Flowcycle Strava csoportjában.  😊 

Hirdetés

Ultrarövid, ultrahideg

Viktor csupán 8 kilométert ment, de mentségére szóljon, hogy elég hideg volt a Vértesben is. A hőmérő ugyanis mínusz 12 fokot mutatott – ezt pedig Viktor is megmutatta nekünk egy fagyos kép formájában. Kitartás, mindjárt itt a tavasz! 😊

fotó: Viktor Niro / Strava

Róka ride

József a Paprét-Visegrád-Szentendre útvonalon tekert 41 kilométert 441 méter szintemelkedéssel. A legnagyobb meglepetés azonban Papréten várt rá, ugyanis egy róka figyelte az egyik autó mögül. József meg is örökítette nekünk a kis bundást, majd tekert tovább célja felé.

fotó: Lovas József / Strava

CsongRide

Bálint és Tibor Tiszaalpár és Csongrád között taposta a pedálokat. A leírás és a képek alapján Csongrád félhavas terepnek számított. Ha jól sejtjük ez átmenet a téli havas útviszonyok és tekerhető között. Az 54 kilométeres táv nyomokban napozó cicásképet tartalmaz.  

Ezért érdemes külön téli bringát tartani

Magányos farkas

Zsolt egyedül, magányos farkasként indult tekerni a Karancs-vidéken. A környék bővelkedik emelkedőkben, így Zsoltnak is jutott 1000 méter szint a 40 kilométeres távon. A szép kilátás mellett összefutott a farkasfalka több tagjával is.

Éghajlatválasztó tekerés

László megtalálta a hazánkban ritkaságszámba menő éghajlatválasztó vonalat – jelen esetben Őrbottyán és Veresegyháza között. 😊 A 84 kilométeres körön ugyanis mintha két különböző évszakba kerültünk volna, olyan különbségek voltak az időjárásban.

Borítófotó: Lászlók Zsolt

Jöhet hideg, szél – ne vegye kedvetekek! Tekerjetek és osszátok meg velünk merre jártatok a Flowcycle Strava csoportjában !

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet