Nehéz napokat hoz az aszály utáni özönvíz, de még ilyen időben is találunk kellő mennyiségű érdekességet Strava csoportunk bringázásai között.

Gyereknap

Fotó: Csurilla Gergely / Strava

Ki mondta, hogy a bringázás nem lehet fárasztó ülve? 🙂 Gergely szerencsére a gyereknapozáshoz is a bringát választotta, ami a nap végére azért tartogathat kihívásokat – ahogy az a fenti ábrán is látszik. Egyébként írtunk mi is a bringás gyerekszállításról és gyerekülés-választásról, ha esetleg pont aktuális lenne a kérdés.

Van korona, ez tök izgi!

Az első KOM-ok megszerzésében mindig van valami különleges. Ugyan Károlynak már akad jó pár, így nem is erre lettünk figyelmesek, hanem a kommentekre. Károly szerint még bőven maradt az új szegmensrekordokban tartalék, így még könnyen el lehet tőle venni a Dunaújváros környékén megszerzett koronákat. Ebből is látszik, hogy mindez csak egy játék a számokkal. Te szoktál tartalékot hagyni a rekordjaidban?

Amikor beolt a Strava

Marcell 40 kilométer alatt csinált egy könnyed ezer méter szintes ride-ot, ami azért nem hangzik rosszul. Nem úgy a Stravának, ami simán beoltotta a fenti szöveggel. Hiába, ma már egy appnak sem könnyű megfelelni.

Teknős mentő ride

Fotó: Csengeri László / Strava

A rövidebb bringázásokba is csúszhat egy kis kaland, amit jól mutat László 42 kilométeres útja is. Egyrészt befért egy tizedik hely Varsány-Délegy szegmensre, ráadásul útközben találkozott egy teknőssel is, amit rögtön meg is mentett a gázolástól. Kudos!

Alvázmosás

Fotó: Niro Viktor / Strava

Viktor már egy sokkal nagyobb túrára szánta el magát, de nem is ez az igazán érdekes, hanem az óceán, amivel szembetalálta magát. Az elmúlt hetek esős időjárása miatt számítani kell ilyenekre a folyóink, és különösképpen a Duna- és a Tisza-mentén, szóval a szokásosnál is körültekintőbben tervezzetek ezekre a környékekre túrákat.

Címlapfotó: Tamás Bálint / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet