Egyre aggasztóbbak a járványhírek, egyre több sporttárs lesz beteg, vagy kerül karanténba. Ez nem túl vidám téma, de szeretnénk egy kis erőt adni azoknak, akik közvetlenül is érintetté válnak ebben az időszakban. Ezért a héten Flowcycle csoportunk tagjainak karantén alatti, vagy szabadulós edzéseiből hoztunk egy válogatást a Strava híradónkba.

Hirdetés

Tamás is karanténba került, de mivel szerencsére tünetei nincsenek, így bátran tekerheti a hazai virtuális köröket. A Zwift a barátunk, így nem maradunk mozgás nélkül a bezártság időszaka alatt sem. Feszültségét kiadta jó néhány PR-ral Watopia világában, reméljük ettől nagyobb bosszúság nem éri. Gyors szabadulást kívánunk Tamásnak innen is!

Fotó: Tamás Kiss / Strava

Zorán a járvány egyik következményére hívta fel a figyelmet edzése során. A fővárosban tekerve ugyanis nem igazán értékelte a rendkívüli módon elrendelt ingyenes parkolási rendszert. Véleménye szerint ez megsokszorozta az autóforgalmat, ami minden városi bringásnak megnehezíti az életét. A nehezítő körülmények ellenére is közel 80 km-es távot tett meg a nem igazán örömteli joyride során.

Fotó: Zsivity Zorán / Strava

József épp a karanténból szabadult, így meg is ünnepelte egy kis laza tekeréssel. Az edzés során a téli ruhátárát is letesztelte, így már felkészülten vághat bele az előttünk álló szezonba. Körősladány és Szeghalom környékén tekert egy közel 46 km-es távot bemelegítésnek.

Fotó: József Budai / Strava

Gábor a karanténból szabadulását egyből egy János-hegyre vezető edzéssel ünnepelte. Ő is PR hegyekbe ölte a felgyülemlett feszültségét a kicsivel több, mint 50 km-es távon.

Fotó: Gabor Csatlos / Strava

Máté pedig Ugodot vette célba, miután lejárt a karanténkötelezettsége. Ő is egy 50 km-es kört tett a kiszabadulás örömére egy kis szintet is begyűjtve. A hegyi levegő egészen biztosan jó hatással van a bezártság után az emberre, így azt gondoljuk, hogy a legjobb döntést hozta.

Fotó: Máté Steinmacher / Strava

Címlapfotó: Máté Steinmacher / Strava

Nagyon jó látni, hogy ebben a nehéz időszakban is a sport éltet benneteket, és nem adjátok fel! Kitartást kívánunk minden hasonló helyzetbe került sporttársnak és várjuk továbbra is az edzésbeszámolóitokat a Flowcycle Strava csoportjába.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet