Dagonyáztál már sárban Pikachuval?

Fotó: Csaba Haáz / Strava

A hirtelen jött tavaszias időjárás sokakat edzésre csábított a Flowcycle strava csoportjában is. A hétre jutott sár és köd is bőven, sőt, valakinek technikai problémák is nehezítették a sorsát. Ennek ellenére, továbbra is lelkesen várjuk az igazi nagy tavaszi tekeréseket.

Pikachu mindig mosolyog

Csaba Budapestről indulva rugaszkodott neki a János-hegy és Budaörs saras magaslatainak. A zokniján vigyorgó Pikachu jókedvét pedig a dagonyás terepviszonyok sem tudták elvenni. Az 50 kilométeres távon 1000 feletti szint is összejött, szóval Csaba és Pikachu aktívan kihasználták a jó időt.

Fotó: Csaba Haáz / Strava

A mecseki KOM király

Zoltán egy százas kört választott edzésnek a Mecsekben. Igencsak jól ment neki, hiszen több KOM-ot is bezsebelt a távon. 1280 méter szintkülönbség és 72,4 km/órás maximum sebesség is megbújt az adatok között, szóval ez azért nem a lazázósabb körök közé sorolható.

Fotó: Zoltán Csomor / Strava

R.I.P. fékbetét

László edzését egy fékbetét-probléma árnyékolta be. A Nyíregyházáról induló kör így 61 kilométeresre sikeredett és azért néhány PR-t sikerült összehoznia a technikai probléma ellenére is.

Fotó: László Benke / Strava

Családi ebéd előtt egy hosszú

Balázs alaposan megdolgozott a hétvégi családi ebédért. 160 kilométer lett a kör, 1152 méter szintkülönbséggel. Sajnos a ködös időjárás neki sem könnyítette meg a dolgát, de azért a hétvégi hosszút így is letudta. Figyelem, a köd nyomokban őzeket tartalmaz! 😊

Fotó: Balázs Ferenczi / Strava

Felhők felett

A hirtelen jött tavaszban Ádám a Mátrában keresett még egy kis havat. Azt tartja a mondás, hogy a felhők felett mindig süt a nap, ez most valóban így is volt. A 37 kilométeres körön azért még akadt hó bőven.

Címlapfotó: Csaba Haáz


Most már talán bízhatunk benne, hogy tényleg beköszönt az igazi tavasz. Továbbra is pedálozzatok és osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet