…lehet hogy nem is ülnénk többet nyeregbe? Meglehet, de amíg vannak szoci autók, nem kell aggódni.

Hirdetés

Szocialista autók a Börzsönyben

Fotó: Monostori Ákos / Strava

Szerkesztőségünkből többünk szerint is az egyik legjobb bringás helyszín a Börzsöny. Azon belül is a hegyen keresztül ívelő Diósjenő-Kemence erdei útszakaszt ajánljuk, amerre a héten csoportunk tagja, Ákos is járt. S ha már ott tekert, szinte a teljes szocialista gépparkot lencsevégre kapta. Hiába, harminc évvel a rendszerváltás után is bőven találni még Uazokat, Wartburgokat és Simsonokat a környéken.

Pizza Ride

Fotó: Magicz Dávid / Strava

Ha a legjobb pizzákat bringa távolságban mérik, akkor nincs mese, nyeregbe kell pattanni. Kis leleményesség és a szállítás sem okoz gondot 🙂

Budapest körbe

Úgy látszik Ákos budapeti köre másokat is megihletett. Ezúttal Ferenc vágott neki a főváros körüli túrának. Tököli start, százhalombattai cél, 148 kilométer, 8 órás műszak. Kedves egészségére mindenkinek! 😀

Sorban a negyedik

Fotó: Hattyár Dániel / Strava

Hattyár Dani extrém meneteiről már többször is beszámoltunk a Strava-híradóban. Itt például nulla fokban mászott háromezer méternyi szintet az Írott-kőn. A kemény munka meghozta a gyümölcsét, Dani megnyerte a hegyre kiírt versenyt, az Írott-kő hillclimbot, ráadásul sorban negyedszer. Granulátum!

Bükk MTB

Fotó: Vass József / Strava

Mindig igyekszünk kiemelni ha valaki bringázás közben rejtett érdekességre lel Magyarországon. Így kerül például bele egyik összeállításunkba egy rakétabázis is. Egy kőfejtő a Bükkben kicsit feltűnőbb, az viszont mindenképpen hírértékű, hogy arrafelé úgy lehet 90 kilométert montizni, hogy a táj csodás, és a szintkülönbség is kezelhető szinten marad (nincs kétezer méter). Alig várjuk, hogy mi is ellátogassunk oda!

Címlapfotó: Göncző Attila / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

 

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet