Napsütésben jobban megy a tekerés?

Fotó: Ottó Werschitz / Strava

A csodás napsütés sokakat csábított hosszabb távokra a múlt héten. A Flowcycle Strava csoportjának bringásai is lelkesen tekertek szerte az országban. 

Hirdetés

Bakancslistás Szokolya tour, és egy terepes zsuk

Attila gyönyörű helyen járt, nem véletlenül volt bakancslintás célpontja Szokolya. Emelkedőben bővelkedő edzése során 1315 méter szintet gyűjtött be. Emellett sikerült lefotóznia azt a járművet is, melynek a legtöbben csak a nyomait szoktuk látni ezeken az utakon. ?

Mátra kör és a Kékes kétszer 

A Kékestető népszerű bringás célpont, József is a Mátra felé vette az irányt, amikor tekerni indult. Ő azonban nem elégedett meg egy szimpla Mátra körrel, a Mátraházáról a csúcshoz vezető szakaszon duplázott is egyet. Kitartásáért számos PR lett a jutalma az 1520 méteres szintgyűjtés mellett.

Fotó: József Budai / Strava

Budapest-Vác és egy kis Margit-sziget

Kingáék igazán kihasználták az tekerésre szánt szabadidőt és a napsütéses időjárást. Budapestről indulva egészen Vácig kerekeztek, majd ráadásként még a Margit-szigeten egy kis levezető edzés is belefért napba. 121 kilométerrel később elégedetten tértek haza az élménydús nap után.

Zselic esti átmozgatás

Péter igazán szerencsés, hiszen a gyönyörű Zselicben tekerhette le esti átmozgató edzését. Az edzés jól sikerült, számos PR-t sikerült összehoznia a 67 kilométeres távon. ?

Hello Börzsöny

Ottó outival vágott neki a Börzsönynek. A 126 kilométeres körhöz közel 1300 méter szint is társult számos látnivalóval. Ottó ennek ellenére megfogadta, hogy legközelebb már montival fog újra nekivágni az emelkedőknek.

Címlapfotó: Ottó Werschitz/Strava


Tapossátok lelkesen a pedálokat, és osszátok meg velünk, hogy merre jártatok a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet