Sok-sok napraforgó és egy 800-as

Fotó: Nagy Györgyi / Strava

Itt a napraforgószezon, ami természetesen a Flowcycle Strava csoportjának bringásait is megihlette. A héten ezekből válogattunk és a végén elrejtettünk egy kakukktojást is. Egy szép, hosszú kakukktojást! ? 

Hirdetés

Határmenti napraforgók

Miklós az osztrák határ mellett tekert és keresett néhány szép napranéző példányt. Figyelemreméltó, hogy még 28-as átlagtempónál is volt egy kis ideje fotózni nekünk egy-két szépséget a mezőn. ?

Fotó: Gombas Miklós

Nyomáspróba a homokban

László Ballószögnél tesztelgette a homokos terepet, hogy mennyire járható. Természetesen itt is feltűntek a sárga virágok a sok homok mellett, az út szélén. ? A virágok szépek, de a homok nem tűnik túl bringacsalógatónak!

Fotó: László Kardos / Strava

Viharos ride

Györgyi Töltéstava és Tápszentmiklós között tekert egy viharosat. Szerencsére még az égi áldás előtt sikerült lencsevégre kapnia a helyi napraforgómezőt, így természetesen helyet kapott a válogatásunkban is.    

A Nyírségben a napraforgónak is napszemüveg kell

Károly Debrecenben pattant bringára és Nyíradony felé vette az irányt. 98 kilométeres távján ő sem tudott elmenni a sárgálló mezők mellett anélkül, hogy ne hozzon nekünk napraforgós képet. A 32 fokos hőségben megsajnálta a sárga virágot és még a napszemüvegét is kölcsönadta neki! ?

840

György ugyan napraforgókat nem fotózott nekünk, de a 840 (!) kilométeres etapjával egyértelműen helyet követelt híradónkban. Ő virágok helyett egészen az Északi-középhegységig tekert – Budapestről. A nem mindennapi menet sok izgalmat tartogatott számára, biztosan életreszóló bringás emlék marad neki ez az út. Közel 4000 méteres szintemelkedés és 29,5 (!) km/órás átlagsebesség is járt az extra távhoz – ezért a teljesítésért jár a gratuláció!!

Fotó: György Bánfalvi / Strava

Címlapfotó: Nagy Györgyi / Strava


Tekerjetek akár kicsiket, akár extra nagyokat, fotózzatok virágokat vagy bármi mást – a lényeg, hogy osszátok meg velünk is élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet