Van az úgy, hogy hiába minden igyekezetünk, végül mi is tévedünk.

Hirdetés

Legutóbbi Strava-híradónkban azt találtuk mondani, hogy itt a tavasz, de sajnos ismét beütött a tél.

Nincs több kifogás, itt a tavasz

Szerencsére nincs rossz idő, csak rosszul felöltözött bringás, így ezen a héten is több tucat bringás csatlakozott hozzánk – volt is miből válogatnunk 🙂

Elpudingosodás

Sokan panaszkodtok amiatt, hogy nem megy úgy, mint korábban. Melinda például egyenesen pudingnak nevezte magát, Balázs pedig azért szomorkodott, mert a 110-es kör nem haladt úgy, mint ahogy azt eltervezték. Van ilyen, nem kell ezen bánkódni, inkább élvezni kell a mozgást és a szabadidőt. A gyorsabb fejlődés érdékében nézzetek rá erre a cikkre, Fülöp Tibi segítségével utánajártunk, mikor és mennyit érdemes edzeni.

Mikor és mennyit érdemes edzenie egy kerékpárosnak?

Velence group ride 200

Fotó: Bánfalvi Györsgy / Strava

Ez a kép sokak szerint akár egy versenyen is készülhetett volna, pedig csak egy jól megszervezett közös edzésről van szó Velence és Pusztaszabolcs környékén. Állandó endurance-huszárunk, György most sem vacakolt, Budapestről gurult le a 60 kilométeres közös bringázásért. A fotó alapján megérte.

Megáradt az Angelika

Fotó: Markos Dániel / Strava

Dániel legutóbbi, forradalmi tekerése azért bebizonyítja, hogy nem feltétlenül kell óriási távokat megtenni ahhoz, hogy érdekes tájakat lássunk. A Velencei-tótól északra, a Tompás- és a Meleg-hegy ölelésében látszólag elég jó terepet lehet találni egy kis montizáshoz. Érdemes ránézni 😉

“1 órád van” ride

35 kilométer egy óra alatt. Ez egy egész szép kis átlagot jelent, de a legjobb a háttérsztori, amit Viktor írt hozzá: “Mióta a fiúk megszülettek jókat mosolygok amikor szóba kerül a tudatos edzéstervezés :-). Ja és a család a legjobb edző/manager/sportvezető stb… Ha kapsz 1 órát, akkor ne szórakozzatok a bemelegítéssel és levezetéssel… arra tökéletesen jó az öltözés – mint a tűzoltók riasztáskor… 🙂” – Viktor, veled vagyunk, de azért a bemelegítés ne maradjon le. És reméljük hosszútávon jobban odafigyelsz magadra!

“A sok hülye meg túrázik ilyen időben”

Sándort se érdekelte különösebben a rossz idő. Esőben, 4 fokban, single speeddel vágott neki a Köves-tetőnek. A hozzá fűzött kép pedig hatalmas!

Címlapfotó: Bakó Zoltán / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez ide kattintva! Használd az edzéseid címében a #flowcycle hashtaget, hogy könnyebben rátaláljunk érdekes bringázásaidra!

 

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet