A héten beköszöntött a nyárprilis, az utakat pedig ellepték a bringások. Akár törött kormánnyal is.

I Bike Bp

Fotó: Kármán Pál / Strava

Április 22-én lett a Flowcycle 1 éves, ekkor volt a Föld napja és ezen a napon tartották az I Bike Budapest biciklis felvonulást is. A hírek szerint 25 ezren tekertétek végig az útvonalat, köztük Strava csoportunk tagjai, Balázs, Mátyás és Pál is. Ádám rögtön egy 200 kilométeres bringázásba integrálta be a felvonulás egy részét.

Elfáradt

Fotó: Töli Gergő / Strava

Gergő rendszeresen ingázik bringával, a csoportunk üzenőfalán már szinte a kezdetektől feltűnnek a rakparti bringázásai. A képek alapján ezúttal egy kis hiba csúszott a gépezetbe, a kormány feladta a harcot. Gergő ennek ellenére hazagurult a sérült jószággal. reméljük, hamar lesz cseredarab 🙂

Bükkalja

Fotó: Magicz Dávid / Strava

Valahogy a Bükk ebből az összeállításból sem bírt kimaradni. Dávid ezúttal a hegység déli részét látogatta meg, és a fotók tanúsága szerint nagyon jól döntött.

Nagyerdő

Fotó: Németi Imre / Strava

Imre kitartó bringás, szinte nincs olyan hét, hogy legalább egy rövidet ne tekerne. Debrecen északi területe, a Nagyerdő erre kiváló terep, hisz amellett hogy gyönyörű és akadnak bringázásra is alkalmas útvonalai is, számos védett madár- és növényfaj található meg a területen. Mindenképpen megér egy csekkolást!

Bikepacking

Fotó: Köves Lajos / Strava

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Bikepacking, vagyis a bringás túrázás, akár hátizsák nélkül. Pupu már írt hasonlóról, most azonban csoporttagunk, Lajos rója a kilométereket Ausztria csodálatos tájain, egy szál aprócska csomaggal a nyereg mögött. Ha minden igaz, ezen a következő héten már a Grossglockner csúcstámadásáról számolhatunk majd be.

Címlapfotó: Kocsis Kadosa / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

 

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

húsz − egy =