Nem kell mindig mindent előre eltervezni! Sőt, a random bringázások néha a legélvezetesebbek! Mutatunk rá néhány példát.

Hirdetés

Deres kéz

Múlt héten azzal a kérdéssel indítottunk, hogy vajon meddig lehet majd rövidben bringázni. Nos, a választ hamar megkaptuk, ránk borult az ősz, így az évszak utolsó napjaira. Olyannyira, hogy bizonyos helyeken akár fagyos élmények is érhettek bennünket. Lászlóra egyelőre csak az izzadtság fagyott rá látszólag, de a sejtelmes köd már jól jelzi, hogy közelegnek a keményebb napok.

Fogalmam sincs merre

Fotó: Somoghy Attila / Strava

Csoporttagjaink Gravel-kalandjai folytatódnak, ezúttal Attila ment “fogalmam sincs merre“. Igazából ez ennek a műfajnak a lényege: le lehet térni az épített útról anélkül, hogy folyton a térképet bújnánk, hiszen a tempó továbbra is egész magas tud lenni. Így akkor sincs túl baj, ha túl messzire merészkedünk, mert még élhető időtávon belül haza lehet jutni.

Tacx

Fotó: Bodzan Károly / Strava

A cudar időt jól jelzik az egyre szaporodó benti ride-ok. A menetszél-mentességhez sokszor még több kitartás is kell, mint a kinti bringázáshoz, így – megfelelő öltözettel – érdemes minél tovább kint edzeni. Mi már utánanéztünk, elvileg az ízületek bírják, ha jól fel vagy öltözve.

Vezúv ride

Fotó: Lászlók Zsolt / Strava

Ki gondolná, hogy ilyen érdekes természeti képződményekkel találkozhatunk Magyarországon, mint amilyet a fenti képen is látunk? Zsolték Salgótarján mellett fedezték fel a Salakkúpokat – innen nézve elég szemkápráztató!

Madárvonulás

Fotó: Kőházi Richárd / Strava

Nem tudjuk pontosan a háttértörténetét Richárd bicózásának, de merjük feltételezni, hogy véletlenül botlott bele egy csodás kis madárvonulásba. Újabb életre szóló emlék, amihez a bringa segített hozzá 🙂

Címlapfotó: Hugauf Marcell / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet